Penthouse for rent

1095€ + 95€ per month

2 bedrooms 111 square meters

Immoweb code : 20063796
Immoweb code : 20063796

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
111 square meters livable space
Available date : 10/01/2024
Floor : 2

Description

Duplex/penthouse

Sorry, there is no English translation. Volledig gerenoveerd duplexappartement van 130m² met 2 slaapkamers op 2de en 3de verdieping in Mortsel.

Het appartement is gelegen op de Liersesteenweg vlakbij de supermarkt en zeer kort bij het centrum. De gevel van het gebouw is opvallend, het is een kopie van de gevel van het Rubenshuis. Bij de renovatie is deze dan ook in zijn oorspronkelijke glorie hersteld en mooi behouden gebleven, binnen is echter alles volledig vernieuwd en kan het appartement als een nieuwbouw beschouwd worden. In het gebouw is een lift aanwezig tot de 2de verdieping.

We komen binnen in het appartement via de inkomhal met apart gastentoilet. De eetkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement, de halfopen keuken is voorzien van kwaliteitstoestellen.
Deze verdieping wordt vervolledigd door de twee slaapkamers, de badkamer met dubbele lavabo en inloopregendouche en een aparte berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Via de trap bereiken we de bovengelegen verdieping waar het salon kan geplaatst worden en indien gewenst nog plaats is voor een bureau. Aansluitend bevindt zich het dakterras van ca 8m² waar u zorgeloos kan genieten.

Maandelijkse kosten 95 Euro. Beschikbaar vanaf 1/10/2024.
Mailen naar [email protected] voor een bezichtiging.

Get in touch