Other properties for sale

749000€

3 bedrooms 317 square meters

Immoweb code : 20006071
Immoweb code : 20006071

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
317 square meters livable space
1191 square meters of land

Description

country house

Sorry, there is no English translation. Charmante Woning in Vorselaar

Deze prachtige, karakteristieke woning gelegen in de rustige en groene omgeving van Vorselaar biedt een riant woonoppervlak van 317m2 en staat op een perceel van 1191m2. De woning omvat 3 slaapkamers met mogelijkheid tot 1 extra, bureau, badkamer, overdekt en open terras, kelder, zolderverdiep en een garage. Het pand valt direct op door zijn authentieke uitstraling, met een stijlvolle gevel en mooi aangelegde voor- en achtertuin.

De ruime keuken is uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte voor een gezellige eethoek. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een prettige sfeer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en heeft een strak en tijdloos design. Verder beschikt de woning over efficiënte zonnepanelen die bijdragen aan een duurzaam wooncomfort.

Het buitenleven is hier een waar genot in de ruime en vredige tuin, waar men volledige privacy geniet. De bijbehorende garage biedt niet alleen plaats voor het parkeren van een auto, maar biedt ook extra opbergruimte of de mogelijkheid tot het uitoefenen van een hobby.

De combinatie van ruimte, karakter en locatie maakt dit huis een ideale plek voor diegene op zoek naar comfort en rust.

Get in touch