* 395000€

4 bedrooms 179 - 191 square meters

Immoweb code : 20091890
Immoweb code : 20091890
*excluding taxes

Overview

4 bedrooms
179 - 191 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
We presenteren u met trots project "LUDOVICUS".

Dit kleinschalige, hoogkwalitatieve project omvat zes halfopen woningen, met riante woonruimte en alle comfort, gelegen in een groene en landelijke omgeving, maar toch met alle voorzieningen in de nabijheid. Kortom, een ideale uitvalsbasis.

Uiteraard is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid en is er gestreefd naar een bijna-energieneutraal (BEN) E-peil. Zo is er overal vloerverwarming aangelegd in combinatie met een energiezuinige warmtepomp, worden er zonnepanelen geïnstalleerd, is er een ventilatiesysteem voorzien, en zijn de woningen uitgerust met aluminium raamprofielen met dubbele hoogrendementsbeglazing.

Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich steeds een aangename inkomhal met ruimte voor een vestiairekast en een gastentoilet. Vanuit deze inkomhal betreedt u de riante leefruimte, die bestaat uit een zithoek, eetkamer en open keuken. Deze vormen het hart van de woning, waar men kan genieten en gezellig samenzijn met vrienden of familie. Aan de voorkant van de leefruimte bevindt zich de ideale plek om een thuisbureau in te richten. Zo kan men in alle rust werken, maar toch in verbinding blijven met de rest van de woning. Direct naast de keuken is tevens een handige berging voorzien.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarbij de masterbedroom voldoende ruimte biedt voor het creëren van een royale inloopdressing. Ook op deze verdieping vinden we een tweede toilet en de badkamer. Deze badkame...

Get in touch