* From 472150€ To 542150€

5 bedrooms 193 - 204 square meters

Immoweb code : 20057013
Immoweb code : 20057013
*excluding taxes

Overview

5 bedrooms
193 - 204 square meters

Description

Zeer ruime nieuwbouwwoningen op 2km van Brugge

Deze grote en zeer energiezuinige BEN - nieuwbouwwoningen zijn gelegen in een RUSTIGE BUURT nabij bos en Damse Vaart,  op slechts 2 KM VAN HET CENTRUM van Brugge. De woningen zijn een heel stuk ruimer dan een gemiddelde nieuwbouw met een  bewoonbare oppervlakte van maar liefst 193 m2 tot 204 m2 en een totaal van vijf slaapkamers.  Er is nog keuze tussen één halfopen en drie gesloten bebouwingen.
Ze beschikken elk over de volgende indeling:
Gelijkvloers: inkom, gastentoilet, BUREAU, leefruimte, keuken, inpandige garage, bergruimte en een zeer zonnige tuin.
Eerste verdieping: VIER SLAAPKAMERS, een badkamer met bad en douche en ook nog een apart toilet.
Dakverdieping: VASTE TRAP die naar de grote en hoge zolder met ramen leidt, die opgesplitst is in een zolder en een EXTRA GROTE SLAAPKAMER of hobbyruimte.

De leefruimtes zijn groot met eventueel bureauhoek vooraan en er is een open keuken met eiland, beiden met zicht op de grote tuin.  De tuinen hebben een IDEALE ZW – ZONNERICHTING zodat u tot ’s avonds laat kan genieten van de zon op uw terras.  Alles wordt UITERST ENERGIEZUINIG gebouwd met vloerverwarming, zonnepanelen, warmtepomp, ventilatiesysteem en met een E-peil van slechts 20! Regenwaterput van 10.000 liter. Gedurende 5 jaar vijftig procent korting op onroerende voorheffing. Eigen inspraak materialen nog mogelijk.  Komende van Brugge passeert u de beste bakkers, slagers, viswinkel, supermarkten, … en in het dorp zelf is er het befaamde schooltje. Mooie uitvalbasis voo...

Get in touch