Residentie Vue

* From 239000€ To 299000€

1 - 2 bedrooms 76 - 98 square meters

Immoweb code : 20194928
Immoweb code : 20194928
*excluding taxes

Overview

1 - 2 bedrooms
76 - 98 square meters

Description

Residentie Vue

Vue is een energiezuinig nieuwbouwproject van 39 moderne appartementen met één, twee of drie slaapkamers gelegen aan de rand van Veurne. 
Elk appartement beschikt over een ruim terras, de penthouses over ruime dakterrassen met panoramisch zicht op de stad of de binnentuin.

De zuidgerichte gemeenschappelijke binnentuin is dé troef van deze residentie. Deze buitenruimte wordt intensief vergroend. Je vindt er hoogstammige bomen, struiken en leuke graspartijen. Terwijl je de buitenruimte ontdekt langsheen de tuinpaden, kan je van de rust genieten op de bankjes in de schaduw. 

Alle appartementen zijn bijna energie neutraal en voorzien van onder andere een geothermische warmtepomp aangevuld met een collectieve gasketel, vloerverwarming, ventilatietype D en dubbel hoogrendementsglas. 

In het ondergrondse complex zijn 17 kelderbergingen, 19 autostaanplaatsen en 24 afgesloten garageboxen voorzien die vrijblijvend kunnen aangekocht worden bij de appartementen. Alle garageboxen beschikken over een lichtpunt met sensor. 

Contacteer ons gerust voor meer info of plan een bezoek in op ons kantoor zodat wij samen met u dit project kunnen ontdekken.

Get in touch