Project de Brugse Stekene

* 401500€

3 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 11417430
Immoweb code : 11417430
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
160 square meters

Description

Sorry, there is no English translation. Project De Brugse; energiezuinige ruime appartementen + woning en ruime tuinen.
Dit project bestaat uit 2 duowoningen en 1 woning. Zowel de appartementen als de woning zijn gelegen in een prachtig groene omgeving met een mooi uitzicht en grote tuinoppervlakken.
Gelegen op de Brugse Heirweg te Stekene. Ideale verbinding met zowel Stekene als Moerbeke.

Indeling beschikbare appartementen/woning
·App 1.1 GELIJKVLOERS: Ruim twee slaapkamer appartement met grote living (41m²) met open keuken. Prachtig zicht op uw zuidgerichte tuin van ongeveer 700m². De twee schuiframen zorgen voor een fenomenaal zicht en zorgen voor veel lichtinval. 2 ruime slaapkamers (12.7m² en 15m²).
·App 1.2 DUPLEX:Heel groot appartement (160m²) met 3 ruime slaapkamers, een leefruimte (58m²) met een mooi zuid gericht terras van 35m².
Beiden appartementen hebben een aparte inkom. Dit zal resulteren in lage of geen gemeenschappelijke kosten!
·Woning 1: Grote woning met inpandige garage en aanpalende berging die toegang geeft tot de tuin. Grote leefruimte met open keuken en zicht op de tuin. Op de eerste verdieping, 3 slaapkamers en badkamer. de grote zolderruimte geeft nog ruimte voor 2 slaapkamers indien gewenst.

Bij elke appartement zit een parkeerplaats inbegrepen. De voortuin en parkeerplaatsen worden mooi verzorgd afgewerkt in waterdoorlatend materiaal. De woning geniet dan weer van een volledige privé oprit met parkeerplaatsen.

Get in touch