Zandvoordsestraat 44

* From 325000€ To 375000€

2 bedrooms 102 - 116 square meters

Immoweb code : 20003371
Immoweb code : 20003371
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
102 - 116 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In het hartje van Oudenburg op de hoek van de Zandvoordsestraat met de Vissserstraat vinden we deze kleinschalige nieuwe residentie terug bestaande uit 6 ruime appartementen. Deze appartementen hebben een oppervlakte van 102,82 m² tot 116,58 m² en bestaan telkens uit een inkomhal, een ruime leefruimte met open ingerichte keuken en een mooi terras. Daarnaast is er nog de nachthal met toegang tot 1 of 2 slaapkamers, een apart toilet, een badkamer en een berging. Deze appartementen worden tot in de puntjes afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen, waarin u als koper volledige inspraak in de afwerking hebt. Overigens wordt ieder appartement individueel verwarmd via een warmtepomp, waarvan de unit zich in de berging van het appartement bevind.

Binnen de residentie is het eveneens mogelijk tot het aankopen van een garagebox of autostaanplaats. Overigens is er een gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging aanwezig.

Oudenburg is een stad die de voordelen van een plattelandsgemeente en een centrumstad op een harmonieuze manier combineert. Zo heeft Oudenburg tal van restaurantjes, supermarkten, bakkers, beenhouwers, detailzaken, … en dit allemaal op nog geen kilometer van de appartementen. Daarnaast is het tevens rustig vertoeven in Oudenburg met zijn lang uitgestrekte velden en prachtige natuurdomeinen. Één van de grootste troeven van stad Oudenburg is zijn ligging, dit was ook de Romeinen niet ontgaan, wiens nederzettingen in Oudenburg gesitueerd waren. Oudenburg gelegen in de d

Get in touch