PROJECT INOVA - Appartementen

* From 265750€ To 272500€

2 bedrooms 87 - 88 square meters

Immoweb code : 20183948
Immoweb code : 20183948
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
87 - 88 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De unieke huizen en appartementen van Inova nodigen u uit voor bijzonder wonen in de voormalige aardappelloodsen van de bekende aardappelhandel Immesoete, gelegen nabij het levendige stadscentrum van Eeklo. Dit innovatieve project, vernoemd naar de gelijknamige aardappelsoort én het innoverende gehalte, is een samensmelting van historische charme en modern comfort, waarbij ruimte en licht centraal staan.

Inova is geen traditionele hoogbouw, maar een zorgvuldig ontworpen wooncomplex binnen de originele gevels van de voormalige aardappelloodsen. Met ruime raampartijen in elke woonunit, geniet u van een overvloed aan natuurlijk licht. De 14 tweekamerappartementen en een driekamerappartement beschikken over grote terrassen, en de gelijkvloerse appartementen hebben zelfs een eigen tuin die naadloos aansluit op de grotere gemeenschappelijke tuin. Elk van de 4 woningen beschikt ook over een eigen terras en privatieve tuin.

De woningen en appartementen in Inova zijn gekenmerkt door moderne, strakke designs en hoge plafonds. Neutrale en duurzame materialen zorgen voor een tijdloos interieur, terwijl grote schuiframen en ruime terrassen een uniek ruimtegevoel creëren. Dit wordt versterkt door het feit dat het mogelijk is om te kopen aan 6% BTW, en er zijn private parkeerplaatsen voor alle appartementen voorzien.

Inova staat synoniem voor groen wonen. Dit wordt niet alleen weerspiegeld in de tuinen, maar ook in het groendak van de voorziene kantoorruimte en de zonnepanelen d...

Get in touch