O'rizon

* From 243500€ To 521500€

1 - 3 bedrooms 68 - 141 square meters

Immoweb code : 11485282
Immoweb code : 11485282
*excluding taxes

Overview

1 - 3 bedrooms
68 - 141 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
O’rizon is een schitterend nieuwbouwproject dat wordt gerealiseerd op een idyllische heuvel in het centrum van Aarschot. Het project omvat drie bouwvolumes met in totaal 76 lichtrijke hoekappartementen, variërend van 1, 2 tot 3 slaapkamers. Geniet van het comfort van wonen in een prachtig groen gebied met een gemeenschapstuin.

De BEN-appartementen van O’rizon hebben een indrukwekkend E-peil van 20, wat aanzienlijk beter is dan de huidige norm van E30. Hierdoor profiteert u als eigenaar van een vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende vijf jaar. Bovendien is O’rizon een gasloos woonproject. De energie voor warm water en verwarming wordt opgewekt via geothermie, aangedreven door zonnepanelen. Het project beschikt over groendaken, vloerverwarming, energie-efficiënte verlichting, ventilatie type D en slimme domotica.

Met O’rizon bent u volledig voorbereid op de toekomst.

Het project biedt ook 99 ondergrondse parkeerplaatsen en 276 fietsstalplaatsen.

Voor meer informatie over dit unieke project verzoeken wij u vriendelijk uw telefoonnummer te vermelden, zodat wij u persoonlijk kunnen contacteren en meer details kunnen geven over de verschillende mogelijkheden.

Get in touch