Mixed-use building for sale

209000€

2 bedrooms 88 square meters

Immoweb code : 20006284
Immoweb code : 20006284

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
88 square meters livable space
175 square meters of land

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Op de vierde en bovenste verdieping in een kleinschalig gebouw met een verzorgde gevel, vind je dit fijne dakappartement. In de gemeenschappelijke hal kan je je fietsen kwijt, waarna je de originele houten trap naar boven neemt. Daar kom je binnen in de inkomhal, die een zwarte tegelvloer heeft, plaats voor een vestiairehoek en een ingemaakte kast die dubbelt als technische ruimte en wasplaats. Van hieruit neem je de witgeschilderde trap die naar de voorzijde van het appartement leidt, waar de ruime, lichte leefruimte met open keuken zich bevindt, uitgerust met een slimme thermostaat. De keukenwand is matzwart met een onderhoudsvriendelijke kunststof werkblad in steenlook en heeft een elektrisch vuurmet een metalen spatwand erachter, een dampkap, oven, matzwarte kunststof spoelbak, grote koelkast en diepvries en een vaatwasser.

Vanuit de hal, beneden aan de trap, stap je door naar achteren, waarbij je rechts de eerste slaapkamer hebt op laminaat, met een open zicht naar buiten toe, die prima kan dienstdoen als bureau of als kinderkamer. Tegenover deze kamer, in het midden van de hal, bevindt zich de ruime, betegelde badkamer, met z'n inloopdouche, grote natuurstenen lavabo met houten onderkastjes en spiegelkast erboven, een handdoekendroger en verluchting.
Helemaal achteraan vindt u de ruime masterbedroom, afgewerkt met dezelfde verzorgde laminaat. Handig, er is ruimte voorzien voor een dressing.

Meer info: https://ww

Get in touch