Mixed-use building for sale

745000€

8 bedrooms

Immoweb code : 20141648
Immoweb code : 20141648

Overview

8 bedrooms
6 bathrooms
7126 square meters of land

Description

Opbrengsteigendom

Sorry, there is no English translation. Deze gezellige B&B om 14 gasten te ontvangen is gelegen in Joubiéval, deelgemeente van Vielsalm.

Deze is gerenoveerd in 2016 met uiterste zorg. De eigenaars hebben zo veel mogelijk de authentieke materialen behouden. Het bouwjaar is van 1864.

Deze accommodatie bevat de B&B zelf met 5 mooie ingerichte kamers met elke hun eigen badkamer met lavabo, douche en wc. Daarnaast zijn er nog twee linnenkamers.

Op de eerste verdieping is er een privé appartement waar de eigenaars zelf verblijven met twee slaapkamers, ruime badkamer met sauna en toilet.

De gasten kunnen zich vertoeven in de ontbijtruimte/ontspanningsruimte en in de mooie tuin met achterin een riviertje of lekker genieten op het terras. Als ze honger krijgen kan je altijd je kookkunsten laten zien in de professionele keuken met alle toestellen die er aanwezig zijn.

Daaronder bevindt zich een enorme kelder waar de technische ruimtes aanwezig zijn, fietsen berging en kleedruimte

Naast het B&B gebouw, is er ook een café/brasserie met 42 zitplaatsen en een ruime parking voor 15 wagens. In dit bijgebouw bevindt zich ook een keuken, stockeerruimtes, wcs, en dubbele garage. Boven de garage is er nog een ruimte van 95m², waar men nog een klein appartement kan bijbouwen.
Schuur met stal voor de huisdieren

Pluspunten: 36 zonnepanelen voor een opbrengst van 8.500Kw, zonneboilers voor warm water, regenwaterputten, (24.000 liter), al

Get in touch