Mixed-use building for sale

570000€

6 bedrooms 767 square meters

Immoweb code : 20119199
Immoweb code : 20119199

Overview

6 bedrooms
2 bathrooms
767 square meters livable space
3244 square meters of land

Description

HANDELSZAAK MET WOONST OP TOPLOCATIE IN VROENHOVEN.

Handelszaak met riante woonst te Vroenhoven, Burgemeester Marresbaan 1.

Gelegen op een commercieel zeer gunstige locatie. Het volledige gebouw biedt een oppervlakte van 767m² met 407m² aan woongelegenheid, 20m² winkelruimte en 340m² werkplaats.
Deze operationele warme bakkerij is gelegen op de hoek van 2 drukke gewestwegen (N78 en N79) en geniet zo van een grote visibiliteit.

WONING. Het stijlvolle woonhuis werd door de jaren heen perfect onderhouden en recent nog grondig opgefrist aan de buitenzijde. De woonoppervlakte van 407m² is verdeeld over 3 verdiepingen: gelijkvloers, eerste verdiep en kelder. De woning beschikt onder meer over 6 slaapkamers, 2 badkamers, een royale woonkamer, een volledig uitgeruste leefkeuken en een inpandige garage. Leuke troeven zijn de moderne tuinkamer en het vrijstaande tuinhuis die van 2020 dateren. De woning biedt rechtstreeks toegang naar de winkelruimte en de achtergelegen werkplaats.

WINKEL. De volledig ingerichte winkelruimte bevindt zich rechts van de woning en is makkelijk toegankelijk. Parkeergelegenheid is er meer dan voldoende vooraan het gebouw.

WERKPLAATS. De bakkerij heeft in totaal een vloeroppervlakte van 340m² die in verschillende ruimtes onderverdeeld is. Zo zijn er meerdere koel-, opslag-, en werkruimtes waarvan de vloeren en de muren netjes afgewerkt zijn.

PERCEEL. Het gebouw is gelegen op een perceel van 32A44CA dat volledig omheind is. De voor- en zijtuin zijn mooi aangelegd. Het mooie te...
Renovation obligation: no

Get in touch