Mixed-use building for sale

245000€

3 bedrooms 129 square meters

Immoweb code : 20004164
Immoweb code : 20004164

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
129 square meters livable space
1851 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Natuurhuis in Lembeek (Halle). Dit huis is enkel te bereiken via een voetweg die de Kasteelbrakelse Steenweg verbind met de Tromstraat.
Voor de persoon die graag in het midden van de natuur vertoeft. Deze woning heeft een open vloerplan waarbij living, eetplaats, keuken en veranda in elkaar vloeien. Vanuit de keuken bereiken we de badkamer voorzien van WC douche en lavabo meubel.
Boven een afgewerkte zolder waarbij mits kleine ingrepen, makkelijk 3 slaapkamers kunnen gemaakt worden. Op dit moment is het eveneens een open vloerplan. (1 slaapkamer van, 51m2)
De ingerichte keuken is voorzien van alle comfort zoals inductie kookplaat, oven, frigo diepvries combinatie en vaatwas. In dit huis betaal je nooit nog een water en gas rekening daar het water uit een eigen bron komt (gezuiverd met osmosesysteem). Er is geen centrale verwarming aanwezig doch een houtkachel en pelletkachel volstaan voor de gehele woning te verwarmen. Aansluitend aan de voetweg bezit deze eigendom een omheinde en opgedeelde weide met boomgaard van maar liefst 14.92 are. Deze weide bezit verschillende hokken/opslagmogelijkheden, waardoor de woning zeer geschikt is voor het houden van dieren en of kweken van eigen groenten.
De veranda en terras kijken uit op een stuk grond dat werd aangekocht door het agentschap bos en natuur waarbij de garantie op het uitzicht blijft. Deze woning wordt verkocht onder registratie stelsel. Renovatieplicht wegens EPC F d

Get in touch