Mixed-use building for sale

399000€

4 bedrooms

Immoweb code : 20108500
Immoweb code : 20108500

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
367 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een interessante investering? Deze opbrengsteigendom in het centrum van Eernegem, bestaande uit een gelijkvloers appartement, een duplex appartement en vier garages, biedt een uitstekende kans! Gelegen in een rustige residentiële wijk, staat dit pand op een perceel van 367 m² en dateert uit 1978. Beide appartementen zijn voorzien van individuele centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing, en elk appartement beschikt over een eigen terras.
Het gelijkvloers appartement heeft een ruime leefruimte, een moderne keuken, twee slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en twee bergingen. Op de eerste verdieping vindt u het tweede appartement met een lichtrijke living, een volledig uitgeruste keuken die toegang geeft tot een ruim terras, twee slaapkamers en een badkamer met douchecabine. De duplexverdieping voegt extra ruimte toe met een grote overloop, een tweede slaapkamer en een extra berging. Met zijn centrale ligging en solide infrastructuur is deze eigendom een ideale keuze voor investeerders of gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele woonomgeving.
Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden die deze unieke eigendom te bieden heeft. EPC gelijkvloers: 264 kWh/m² (label C) - EPC verdieping: 181 kWh/m² (label B). (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv) Ref. Ou25675

Get in touch