Mixed-use building for sale

369995€

4 bedrooms 161 square meters

Immoweb code : 20134805
Immoweb code : 20134805

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
161 square meters livable space
251 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Bent u op zoek naar een stijlvolle en ruime woning in een rustige omgeving, maar toch met alle voorzieningen binnen handbereik? Deze prachtige Belle Étage woning in Edingen biedt u alles wat u zoekt. Met vier slaapkamers, een open living en keuken, twee badkamers, een garage, een veranda, een lounge, een perfect onderhouden tuin en zelfs zonnepanelen, is dit de ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort, ruimte en duurzaamheid.
Bij het betreden van deze woning valt direct de ruime indeling op. Elke slaapkamer is voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht.
De open living en keuken zijn het hart van de woning. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur.
Deze woning beschikt over twee modern ingerichte badkamersvoorzien van douche en lavabomeubel.
De woning is voorzien van een garage, een veranda en een lounge.
Een van de absolute hoogtepunten van deze woning is de prachtig onderhouden tuin.
Deze woning is ook uitgerust met zonnepanelen, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw energierekening.
De woning is gelegen in een rustige en groene omgeving in Edingen. U woont hier in een rustige straat, maar toch dicht bij alle nodige Laat deze kans niet aan u voorbijgaan! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar zelf de unieke charme van deze woning.
EPC B Elektrische installatie conform, centrale verwarming op gas

Get in touch