Mixed-use building for sale

169000€

1 bedroom 78 square meters

Immoweb code : 20168349
Immoweb code : 20168349

Overview

1 bedroom
1 bathroom
78 square meters livable space
225 square meters of land

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Licht appartement met grote slaapkamer vlakbij Te Boelaerpark
Op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw zonder algemene kosten, vind je dit appartement op de tweede en bovenste verdieping. Je komt er binnen in een grote leefruimte in het midden van het appartement, waar 2 gloednieuwe automatische veluxen/koepels – met verduistering - zorgen voor licht én lucht.. Op de grond vind je onder de vinyl een plankenvloer.
De enorme slaapkamer bevindt zich aan de straatzijde en heeft ook een originele plankenvloer, een brede, gezellige erker vooraan waardoor het licht binnenstroomt en een plafondventilator. Je hebt hier plaats voor een dubbel bed, een kleerkast én een bureauhoek.
De keuken en de badkamer zitten aan de achterzijde van het gebouw, aan de andere kant van de leefruimte. De betegelde keuken met z’n witte metrotegeltjes tegen de muur, heeft een kastenwand links met daarin een gasvuur, dampkap en een werkblad, en aan de andere kant nog een wand met daarin een dubbele spoelbak, koelkast, heel wat kasten en nog een werkblad. De grote ramen geven uit op de tuintjes achteraan. Op termijn kan je bij een renovatie de keuken openwerken en gaan voor een nieuwe leefkeuken deluxe, maar voor nu doet ie prima dienst. De enorm lichte badkamer bevindt zich rechts van de keuken en is compact, met een witte tegelvloer, een baddouche, toilet, lavabo met spiegel, verlichting en onderkast en een handdoekendroger.
Voor meer info:

Get in touch