Mixed-use building for sale

205000€

2 bedrooms 98 square meters

Immoweb code : 20167412
Immoweb code : 20167412

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
98 square meters livable space
667 square meters of land

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Zonovergoten, vintage appartement met 2 slaapkamers, terras en weids uitzicht
Op de elfde verdieping stap je dit pareltje binnen, in z’n ruime inkomhal met een apart gastentoilet en ingemaakte kasten.
Door de originele dubbele glazen deur lonkt de leefruimte: een zonovergoten, L-vormige ruimte van maar liefst 41 m², met een warme blokjesparket en zoveel plaats dat je naast een salon en een eethoek nog een bureau- of work-outhoek kunt installeren. De grote ramen trekken enorm veel licht binnen en bieden een uitzicht om U tegen te zeggen! De keuken bevindt zich naast de leefruimte en ook hier heb je een originele gespikkelde terrazzo-achtige vloertegel en crèmekleurige wandtegeltjes. De lange keukenwand is praktisch, met een keramisch vuur, een dampkap, dubbele spoelbak, oven, koelkast met vriesvak en heel wat kastruimte. Je hebt hier plaats om een ontbijttafel te zetten en stapt van hieruit het toffe terrasje op. Dat is overdekt, enorm zonnig dankzij z’n zuidoost-ligging en precies groot genoeg voor een bistrotafeltje met twee stoelen voor een apero with a view.
Weer in de hal, heb je nog een badkamer met dezelfde spikkelvloer als in de keuken, een ligbad met douche, een lavabo met meubel, spiegelkast en aansluiting voor je wasmachine en droogkast. Tegenover de badkamer bevinden zich de twee slaapkamers, die allebei baden in de ochtendzon.
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/13295/

Get in touch