Mixed-use building for sale

599000€

3 bedrooms 384 square meters

Immoweb code : 20188012
Immoweb code : 20188012

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
384 square meters livable space
1219 square meters of land

Description

multi-purpose building

Sorry, there is no English translation. Moderne villa met 3 slaapkamers, prachtige handelsruimte, wellness en tuin in Balen.
Deze hoogwaardig afgewerkte woning is gelegen te Hulsen in een groene omgeving met fiets- en wandelwegen.

Prachtige handelsruimte met moderne woning op perceel van 12are 19ca. Dit pand heeft meerdere mogelijkheden. Kan ook gebruikt worden als B&B, kapsalon of opbrengst eigendom (ruimtes apart verhuren).

Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, wachtruimte, praktijkruimte en wellness (jacuzzi, stoombad, infraroodsauna, Finse sauna, douches, wastafel en toilet). Vanuit het wellnessgedeelte is er toegang tot de private binnentuin met overdekt en verwarmd buitenzwembad.
Op de eerste verdieping bevinden zich de leefruimten: een gezellige woonkamer (zitruimte, eetkamer, bureauhoek) en ingerichte keuken. Aansluitend aan de keuken is er een berging en sas (toegang tot overdekt terras).
De woning heeft op de tweede verdieping een ruime slaapkamer. Praktische wasplaats, apart toilet en ingerichte badkamer.
Op de dakverdieping bevinden zich 2 slaapkamers voorzien van ingemaakte kasten. De grote slaapkamer beschikt over een aparte dressing.
Verder is er nog een kelder aanwezig, een carport, een automatische poort naast het gebouw en zijn er voldoende parkeerplaatsen.
Bijzonderheden:
- Verwarmingsinstallatie recent vernieuwd
- Alarm en camerabewaking
- Zonneboiler
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.b

Get in touch