Mixed-use building for sale

209000€

1 bedroom 59 square meters

Immoweb code : 20006708
Immoweb code : 20006708

Overview

1 bedroom
1 bathroom
59 square meters livable space
84 square meters of land
Available date : 12/01/2024

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. In een authentiek pand met een charmante gevel, vind je dit fijne appartement op de eerste verdieping. Je komt er binnen in de keuken, die aansluit op de grote leefruimte vooraan.
De mooie afgeschuurde plankenvloer matcht met het unieke zwarte plafond en de witgeschilderde, ruwe bakstenen muren. Een tikje industrieel dus, maar met veel warmte en charme, dankzij de hoge plafonds. De drie grote zuidgerichte ramen vooraan - mét zonneschermen - laten heel wat licht binnen. In de keuken zet je een grote eettafel, naast de grote geïnstalleerde open keukenwand met z'n houten werkblad en donkergrijze kasfrontjes. Je hebt hier een elektrische kookplaat, een dampkap, spoelbak, combi-oven, vaatwasser, koelkast en diepvries en voldoende opbergruimte.
Achter de keuken heb je de slaapkamer, ook op dezelfde plankenvloer. Hier bevindt zich een ingemaakt meubel met kast/bed, ideaal om te werken en te slapen. De badkamer bevindt zich achter de slaapkamer, en heeft een witte vloertegel, mooie stenen waskom, spiegel met verlichting, onderkast en handdoekenradiator. Je hebt hier ook nog plaats voor een wasmachine. Helemaal achteraan, uit het zicht, heb je ook nog een inloopdouche en een toilet.

Je woont hier in een bruisende buurt met heel wat potentieel, dankzij het stadsvernieuwingsproject Stuivenbergsite net om de hoek. Een prima investering dus, in een buurt waar je alles op wandelafstand hebt.
Meer info: https://www.immovasta.be

Get in touch