Mixed-use building for sale

139000€

1 bedroom 34 square meters

Immoweb code : 20006567
Immoweb code : 20006567

Overview

1 bedroom
1 bathroom
34 square meters livable space
645 square meters of land

Description

Studio

Sorry, there is no English translation. Op zoek naar een instapklare studio dat ook kan dienen als opbrengsteigendom? Dan zit je hier goed, op de grens van Zurenborg met Borgerhout. Met z'n mooie lichtinval en weidse uitzicht is het hier goed én centraal wonen.
Via de lift ga je naar de zevende verdieping, waar je de studio binnenkomt. Er ligt een mooie, warme blokjesparket die doorloopt in de leefruimte.

Vanaf hier loop je door naar de leefruimte, die enorm licht is dankzij het brede raam dat zich over de gehele muurbreedte uitstrekt. Vanuit hier geniet je van een spectaculair uitzicht over Zurenborg. De opgefriste keuken bevindt zich vooraan de studio. Je hebt hier werkruimte, net als een inductievuur, dampkap, spoelbak, ruimtevoor een wasmachine en een koelkast. Ook hier heb je enorm veel daglicht én hetzelfde indrukwekkend uitzicht.
Tegenover de keuken bevindt zich de badkamer, met een ligbad met douchekop, een lavabo met een spiegelkast en onderkast met schuiven, toilet en een handdoekendroger.

Het is hier super fijn wonen, naast allerlei invalswegen zoals de Singel en de Ring, vlakbij Berchem station én Antwerpen Centraal. Je hebt een Carrefour Express op het gelijkvloers, en de nieuwe Delhaize ligt een paar honderd meter verder, met een Kruidvat en een apotheek ernaast. Op vijf minuutjes ben je op gezellige Dageraadplaats in Zurenborg, je zit op vijf minuutjes in het stadspark, of in het Te Boelaerpark. Een absolute toplocatie dus!

Meer info

Get in touch