Mixed-use building for sale

390000€

2 bedrooms 120 square meters

Immoweb code : 20227042
Immoweb code : 20227042

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
120 square meters livable space
1445 square meters of land

Description

Te renoveren woning type HOB met grote zonnige tuin te Af...

Gelegen tussen Sint-Denijs-Westrem, Sint-Martens-Latem en Gent-Sint-Pieters, vindt u deze te renoveren en te verbouwen halfopen interbellum bel-étage woning met grote zonnige tuin, die zicht biedt op agrarisch gebied. Met een groot potentieel voor uitbreiding en aanpassing, biedt het huis volop mogelijkheden.

Het huidige voorontwerp voor de verbouwing voorziet in een vernieuwbouw met drie slaapkamers en geeft inzicht in de haalbaarheid van realisaties op deze locatie. Het Bijzonder Plan van Aanleg (BPA) 'Afsnee-Zuid' met de bouwvoorschriften voor een type HOB is van toepassing en verkrijgbaar op eenvoudig verzoek. 

Het perfect zuidelijk georiënteerde perceel heeft een oppervlakte van maar liefst 1.445 m² en geniet de hele dag door van idyllische lichtinval, dankzij naastliggende onbebouwde velden.

Deze woning biedt veel mogelijkheden voor renovatie, zodat u het geheel naar uw eigen smaak kunt inrichten.

Het gebouw valt onder de renovatieverplichting van de Vlaamse Overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na aankoop). Voor meer informatie, raadpleeg de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap: https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.

De uitstekende ligging is gemakkelijk bereikbaar via de nabijgelegen in- en uitvalswegen (E40/R4).
 

Renovation obligation: yes

Get in touch