Mixed-use building offices for sale

675000€

302 square meters

Immoweb code : 20034268
Immoweb code : 20034268

Overview

2 bathrooms
302 square meters livable space
3555 square meters of land
€ 203.00 m²

Description

Prachtig, statig gebouw van 302m², perfecte combinatie wo...

Ideaal pand voor mensen die op zoek zijn naar veel ruimte en wonen in combinatie met praktijkruimte willen realiseren. Danzij de 302m² bewoonbare opp biedt dit pand de mogelijkheid om perfect een vrij beroep of andere professionele activiteit te combineren binnen een grote woning. 
Veel parkeergelegenheid voor de woning. Vlotte bereikbaarheid daar dezee villa gelegen is in het landelijke Putte op de rand met Heist (Schriek) op een perceel van 36 are. Gunstige verbinding naar E19 Antwerpen-Brussel. 

Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een woonkamer uitgerust met massief parket en gezellige houtkachel  die toegang biedt tot de veranda. Gezellige keuken voorzien van veel kasten en recente toestellen. Ruime wasberging en extra voorraadberging zorgen voor een praktische toets. Gastentoilet. Nieuwe badkamer met inloopdouche, meubel en 2de toilet. Belangrijk is dat het gelijkvloers voorziet in 4 slaapkamers waarvan 1 momenteel gebruikt wordt als zeer riante dressing kamer. 

Het 1ste verdiep werd in 2012 volledig vernieuwd en voorzien van 26cm dakisolatie, nieuwe elek, nieuwe vloerbekleding en ingedeeld in 2 zeer grote slaapkamers, een fitness kamer en een 2de badkamer met ligbad, meubel en 3de toilet.

De woning is volledig onderkelderd, bereikbaar via inrit achteraan (ideaal voor wagens, fietsen, brommers, ...) en binnentrap. 

Prachtige, ruime tuin voorzien van veel parkeergelegenheid vooraan het perceel, dubbel carport achteraan, serre, tuinhuis.
...
Renovation obligation: no

Get in touch