Mixed-use building offices for rent

2895€ per month

580 square meters

Immoweb code : 20166023
Immoweb code : 20166023

Overview

580 square meters livable space
Floor : 0

Description

bedrijfsgebouw

Sorry, there is no English translation. Te huur: een instapklare KMO-unit of opslagruimte van 580 m², ideaal voor diverse zakelijke toepassingen. De ruimte heeft een vrije hoogte van 6,5 meter en is uitgerust met een grote, automatische sectionaalpoort, wat zorgt voor een vlotte toegankelijkheid. Voor verwarming is het pand voorzien van efficiënte gasgestookte heteluchtblazers, waardoor de hal altijd aangenaam is, zelfs in de wintermaanden.

Binnenin bevindt zich een compacte kantoorruimte, compleet met sanitaire voorzieningen, ideaal voor administratieve taken of als werkplek. De hal profiteert van overvloedig natuurlijk licht dankzij een grote lichtstraat, wat niet alleen zorgt voor een aangename werkomgeving, maar ook bijdraagt aan energiebesparing. Voor bedrijven met specifieke technische noden is er drijfkracht aanwezig.

De unit maakt deel uit van een kleinschalige, rustig gelegen KMO-site, strategisch gepositioneerd met directe toegang tot belangrijke uitvalswegen en de autosnelweg. Parkeren is mogelijk op de ruime, gemeenschappelijke parking van het complex, wat het pand extra aantrekkelijk maakt voor werknemers en bezoekers. Indien gewenst, is er bovendien de mogelijkheid om extra kantoorruimte bij te huren in het naastgelegen gebouw, voor bedrijven die behoefte hebben aan een grotere kantooroppervlakte.

Deze veelzijdige en centraal gelegen ruimte biedt alles wat een moderne onderneming nodig heeft om succesvol te opereren.
Bovenop de huur

Get in touch