Mixed use building commercial for sale

1050000€

242 square meters

Immoweb code : 11444159
Immoweb code : 11444159

Overview

1 bathroom
242 square meters livable space
212 square meters of land
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Uniek handelspand op strategische en commercieel interessante locatie. Schitterende visibiliteit langsheen de Kortrijksesteenweg, vlakbij de Sterre.

De gelijkvloers handelsruimte (met eigen ingang) ongeveer 155m² aan kantoorruimte met 2 toiletten, 2 bergingen, een kelder en de mogelijkheid tot het installeren van een kitchenette.

Mooie ruimte voor jouw handelszaak of kantoorruimte.

Het duplex appartement is toegankelijk via een eigen ingang en biedt de mogelijkheid tot het combineren van wonen en werken. Interessant voor eigen bewoning of om te verhuren.

Ruim appartement met hoge plafonds, groot en zonnig stadsterras. Mooie leefruimte met ruim plaats voor eethoek, zithoek en aansluitend de volledig uitgeruste keuken met ontbijtbar. Drie slaapkamers en een badkamer.

Garage aanwezig.

Met vastgoed ga je een tastbare investering aan die veilig is en je maandelijks een mooi rendement opbrengt. Een appartement in combinatie met een handelgelijkvloers zorgt voor een eenvoudig beheer. Vlotte verhuur en vast rendement gegarandeerd.

Contacteer Marie de Winne via [email protected] of 0471/41.42.09 voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

Get in touch