Mixed use building commercial for sale

429000€

239 square meters

Immoweb code : 20020352
Immoweb code : 20020352

Overview

1 bathroom
239 square meters livable space
437 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
TOPLOCATIE te renoveren werkplaats met appt OF kantoor OF projectgrond. Met veel open ruimte (parkeerplaatsen, ...). Voormalig Texaco benzinestation, tanks zijn verwijderd, geen sanering nodig.

Huidige bestemming benzinestation met werkplaats en bovenliggend woongedeelte (aparte ingang). Bijvoorbeeld te gebruiken als garage, car wash, ... met appartement (2 slaapkamers). Zeer ruime zolder.

Er is een goedgekeurde omgevingsvergunning voor totaalrenovatie bestaand gebouw met bestemmingswijziging naar kantoor. Daarbij worden er een wachtruimte en 9 gespreksruimtes gemaakt, personeelsingang, coffee corner, een centrale trap tot en met de zolder, een lounge/archief op zolder, twee toiletten waarvan een rolstoeltoegankelijk, ... Plannen beschikbaar, vergunning nog ruim een jaar geldig.

Tenslotte is er ook de mogelijkheid tot sloop en nieuwbouw. Feedback ruimtelijke ordening Stad Aalst: "Het perceel te Aalst, Leopoldlaan 101, 3e afdeling, sectie D, nr. 807T, is volgens het gewestplan gelegen in ‘woongebied’. Het perceel is niet gelegen in een BPA of gemeentelijk RUP en maakt geen deel uit van een goedgekeurde verkaveling. Bijgevolg zijn er geen specifieke voorschriften geldig."

Bezoek uitsluitend op afspraak. Geen immo aub.

Get in touch