Mansion for sale

599000€

5 bedrooms 425 square meters

Immoweb code : 20176894
Immoweb code : 20176894

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
425 square meters livable space
1025 square meters of land

Description

Op te frissen herenhuis met prachtige tuin nabij de Markt

Gelegen aan de Lokerenbaan 18, op wandelafstand van de Markt en het station van Zele, biedt dit indrukwekkende herenhuis een perfecte mix van authentieke charme en modern wooncomfort. Met een vlotte verbinding naar de E17 is de ligging ideaal voor wie rust en bereikbaarheid zoekt.
Dit statige pand dateert van het einde van de 19e eeuw en valt meteen op door zijn gevelbreedte van 16,5 meter. Het perceel van 1.025 m² is uitzonderlijk ruim voor een stadswoning en de prachtig aangelegde tuin, met een imposante beuk, zorgt voor een unieke charme en privacy.

Bij binnenkomst in de imposante inkomhal merkt u meteen de charme. De inkomhal beschikt over een apart gastentoilet. Links bevindt zich een ruim bureau, ideaal voor thuiswerk of een praktijkruimte. Aan de rechterzijde vindt u de royale woonkamer met prachtige parketvloer. De aanpalende eethoek beschikt over een natuurstenen vloer. Grote raampartijen zorgen voor een prachtig zicht op de tuin en geven toegang tot het terras. Ook de open keuken geniet van dit uitzicht. Naast de keuken bevindt zich een ruime garage voor twee wagens, met aanpalende een berging/wasruimte.
De eerste verdieping beschikt over vijf slaapkamers, waarvan één met dressing, en een badkamer. De zolder, bereikbaar via een vaste trap, biedt talloze mogelijkheden, zoals extra slaapkamers, badkamers of mancave. Daarnaast heeft het huis 2 praktische kelder en een inpandige tuinberging.
Hoewel de woning enige renovatie vergt, biedt z...
Renovation obligation: yes

Get in touch