Mansion for sale

349000€

5 bedrooms 211 square meters

Immoweb code : 11490777
Immoweb code : 11490777

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
211 square meters livable space
114 square meters of land

Description

herenhuis

Sorry, there is no English translation. Vilvoorde: Deze woning maakt met zijn hoogte en buitenkant meteen indruk, en het ruime interieur stelt zeker niet teleur. Een aanbouw op het gelijkvloers biedt extra ruimte. In het oorspronkelijke deel van de woning vindt u een zithoek en een eetkamer of bureau. In de aanbouw is er plaats voor een tweede eetkamer, naast de vernieuwde keuken, die van alle comfort is voorzien. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de koer met een handige berging, ideaal voor fietsen of opslag.

Op de verdiepingen krijgt u nog meer ruimte. De eerste verdieping biedt twee slaapkamers en een ruime badkamer. Eén van de slaapkamers is zo groot dat ze perfect kan dienen voor twee kinderen. Ook de kamers op de tweede verdieping zijn zeer ruim, net als die op de eerste verdieping. Bovendien is er een vaste trap naar de zolder, die eenvoudig kan worden omgebouwd tot een vijfde slaapkamer.

Deze woning is ideaal voor een groot of nieuw samengesteld gezin. Of heeft u een extra kamer nodig voor een atelier? De ruimte en lichtinval zijn perfect. Daarnaast is er een kelder voor extra bergruimte. De hoge plafonds en de authentieke tegelvloer in de hal zullen liefhebbers van karaktervolle woningen zeker aanspreken.

De woning is door de jaren heen gemoderniseerd en klaar om meteen in te trekken. Parkeren is geen probleem, want er is een parking aan de overkant van de straat. Met winkels, een park en het station op wandelafstand is de ligging ook ide

Get in touch