Mansion for sale

515000€

5 bedrooms 238 square meters

Immoweb code : 20016435
Immoweb code : 20016435

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
238 square meters livable space
498 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. JACQ. Real Estate stelt u graag deze prachtige eigendom voor op een perceel van circa 498 m2 in het rustige Hemiksem.

Het bijzondere aan deze eigendom is dat wij 2 aparte wooneenheden kunnen aanbieden!
Indeling woning 1 (hoofdgebouw): U komt via de ruime inkomhal binnen in de lichtrijke eetkamer met aansluitend de open keuken (zicht op de tuin). Verder op het gelijkvloers bevindt zich de gezellige leefruimte. Op de 1ste verdieping bevinden zich de badkamer (bad, douche, lavabomeubel en toilet), slaapkamer 1, slaapkamer 2 (bureau en dressing) en slaapkamer 3. Op de 2de verdieping situeert zich de ruime hoofdslaapkamer. Doorheen de woning worden kwalitatieve en natuurlijke materialen gebruikt.

Indeling woning 2 (bijgebouw, achteraan in de tuin): Dit prachtig bijgebouw werd recentelijk gerenoveerd en laat u genieten in een rustige, groene omgeving. U komt binnen in de lichtrijke leefruimte met eetkamer. Aansluitend bevindt zich de keuken die volledig werd ingericht met kwalitatieve toestellen. Ook is er een aparte slaapkamer, badkamer (douche met lavabomeubel) en toilet aanwezig. Ideaal als kangoeroewoning, praktijkruimte of polyvalente ruimte. De prachtige tuin werd mooi aangelegd en biedt voldoende privacy tussen beide wooneenheden.

Benieuwd en graag een bezoekje of wat meer info, contacteer dan Ulrike via [email protected] of 0470 92 44 42.

Get in touch