Mansion for sale

1100000€

5 bedrooms 450 square meters

Immoweb code : 20002582
Immoweb code : 20002582

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
450 square meters livable space
228 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Uniek en zeer uitzonderlijk pand (renovatieproject) in het centrum van Gent, nabij de Coupure! Dankzij de ligging in deze verkeersluwe straat, zit je in het hartje van Gent maar is het heel rustig wonen met een MOBISCORE van maar liefst 9,5/10. Deze statige burgerwoning met een gevelbreedte van circa 15m heeft nog veel authentieke elementen.
Bij het betreden van deze prachtige herenwoning van maar liefst 450 m² bewoonbare oppervlakte en hoge plafonds, word je verwelkomd door een statige inkomhal met zicht op de binnentuin en huidige werkplaats met dakterras.
Het gelijkvloers bestaat uit een statige inkomhal, met rechts een prachtige authentieke eiken trap, een sanitaire ruimte met een toilet, een bureelruimte/fietsenberging vooraan en links is er een grote ruimte (ev living of bureelruimte van 70m2) Achteraan bevindt zich de keuken, een douchekamer en de voormalige dienst traphal. In het midden achteraan is er een stadstuin met een werkplaats ( met 16m2 dakterras) op ongeveer 60m2 grondoppervlakte.
Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers , wasplaats, een badkamer, een kitchenette en een woonruimte ( zie plannen).
De tweede verdieping leidt naar de ruime zolderverdieping bestaande uit 2 slaapkamers , een kleine opbergruimte ( 11m2) en een grote zolderruimte (28m2).
Deze eigendom heeft veel potentieel: grote luxe ééngezinswoning met ev wonen en werken (burelen op gelijkvloers) combinatie, kangeroewonen, ev

Get in touch