Mansion for sale

385000€

5 bedrooms 268 square meters

Immoweb code : 20193682
Immoweb code : 20193682

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
268 square meters livable space
464 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze te moderniseren, karaktervolle, halfopen bebouwing te Duffel, heeft met zijn 5 slaapkamers en authentieke stijl alles in huis om er een ware parel van te maken.

Bij het binnenkomen in de inkomhal vallen de mooie, hoge plafonds op. De grote ramen van de woonkamer zorgen voor veel lichtinval. Dankzij de authentieke elementen en open structuur, wordt het potentieel van deze prachtige woning meteen duidelijk. Achteraan de woning is er de te vernieuwen keuken. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers ter beschikking, samen met een badkamer en een bureaukamer. Op de tweede verdieping zijn er nog eens 3 ruime slaapkamers en ook nog een extra bureaukamer.

Buiten is er een garage voorzien en een ruime, omheinde tuin. Het pand ligt mooi gelegen nabij de Nete, met voldoende scholen, sportvoorzieningen en winkels in de omgeving.

Pandenjagers is een transparant vastgoedkantoor waarbij de kopers een vaste commissie van 10.000 euro (incl. BTW) bovenop de vraagprijs betalen. Zo kennen kopers duidelijk de kosten en de werkelijke waarde van hun aankoop. Dit verschilt van traditionele makelaars die de commissie verbergen in een te hoge verkoopprijs.

Renovatieplicht: binnen de 5 jaar moet het EPC naar label D of beter gebracht worden.

Interesse? Contacteer ons via 015/677.000 of [email protected].

Get in touch