Mansion for sale

350000€

6 bedrooms 337 square meters

Immoweb code : 11482436
Immoweb code : 11482436

Overview

6 bedrooms
1 bathroom
337 square meters livable space
270 square meters of land

Description

Mansion

Sorry, there is no English translation. Deze compleet te renoveren herenwoning, met een fantastisch grote tuin (perceel ca 270 m²) is gelegen in de Provinciestraat, op slechts enkele minuten wandelen van Antwerpen centrum. Alles bevindt zich op wandelafstand, met de Zoo en het Centraal Station op slechts enkele minuutjes stappen. Tal van winkels en scholen vlakbij.

Het herenhuis heeft een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 337 m² en biedt tal van mogelijkheden. De tuin is ongezien groot voor deze centrale locatie.

Troeven
- herenhuis met gigantische mogelijkheden
- groene en rustige oase in de tuin
- compleet te renoveren - momenteel opgenomen in lijst leegstand en verkrotting

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023

Ben jij geïnteresseerd in dit herenhuis te koop in centrum Antwerpen, ben je op zoek naar ander vastgoed, een investering of wens je de waarde van jouw eigendom te kennen? Dan ben je bij BOLT immo aan het juiste adres! Wij helpen jou graag verder. Weet dat wij u met plezier helpen voor een vrijblijvende (EN GRATIS!) SCHATTING, mét tips en advies. U kan ons contacteren op het nummer 03 568 68 06 of langskomen in onze kantoren te Wilrijk of Antwerpen.

Get in touch