Loft for sale

595000€

2 bedrooms 152 square meters

Immoweb code : 20160235
Immoweb code : 20160235

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
152 square meters livable space
Floor : 1

Description

Exclusieve loft in het iconische gebouw 'Brouwerij De Klok'

MEER INFO, FOTO'S EN VIDEO OP WWW.GENTILL.BE
Deze industriële loft is gelegen in de voormalige Brouwerij De Klok en heeft een hoge architecturale waarde. De hoge plafonds, grote raampartijen, hoogwaardige afwerking en het open karakter zijn slechts enkele elementen die deze unieke loft perfect omschrijven. Enkele jaren geleden werd deze volledig ingericht en afgewerkt volgens het principe 'box-in-box'. Hierdoor worden verschillende volumes gecreëerd in één open geheel en ontstaat er een mooie balans tussen het open karakter en afgescheiden ruimtes. Met een oppervlakte van maar liefst 152 m2 is er alleszins aan ruimte geen gebrek.
Via de afzonderlijke inkomhal komen we in het leefgedeelte waar de zitruimte naadloos overgaat in de keuken. De gegoten betonvloer versterkt het industrieel karakter en het niveauverschil zorgt voor een speelse architectuur. Er zijn overal ingemaakte kasten wat de loft, ondanks zijn openheid, bijzonder praktisch maakt. De grote raampartijen zorgen voor heel veel lichtinval en kijken uit op een open, groene omgeving. 
Aan de andere kant van de loft vinden we het slaapgedeelte met en-suite badkamer en opnieuw heel veel ingemaakte kasten. De badkamer is voorzien van een losstaand design bad en inloopdouche. Vanuit zowel de leefruimte als badkamer kan men naar de bovenste 'box' die momenteel dienst doet als bureau maar ook perfect als 2e slaapkamer kan gebruikt worden. Door de glazen wanden is er steeds een optimaal contact ...
Renovation obligation: no

Get in touch