Loft for sale

349000€

3 bedrooms 153 square meters

Immoweb code : 20190817
Immoweb code : 20190817

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
153 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben jij op zoek naar een zonnige, ruime en rustige stek in het midden van de stad? Ons appartement is instapklaar en beschikbaar vanaf de akte.

Het gaat om een recente renovatie met een hedendaagse afwerking, hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen. Het is een kleinschalig gebouw met 2 appartementen en 1 winkel in een autovrije straat met diep zicht op groen en de Constitutiestraat, achter een historische gevel. Er zijn 3 kamers die kunnen dienen als slaapkamer waarvan 1 met een en suite badkamer. Momenteel ingericht als slaapkamer, dressing en bureau. De andere badkamer heeft een eigen WC. Daarnaast is er ook nog een aparte WC. De leefkeuken en en suite badkamer geven uit op je toekomstige terras.

Er is een ruime kelder, te delen met 2 andere eigenaars. Mogelijkheid tot daktuin/terras van ~70m2 mits verkrijgen van een vergunning zoals beschreven in de akte. Offerte van architect beschikbaar.

Uitstekende bereikbaarheid met het centraal station op 5mins wandelafstand. Albert Heijn supermarkt tegenover de deur en Delhaize Criée versmarkt richting het station. Vele restaurants zoals Aziatisch in de Van Wesenbekestraat, Italiaans bij Loes en Krikke, ontbijt bij Noah, Lina's of Cornichon. Koffie bij Viggos of misschien heb je liever Starbucks. Deze buurt heeft alle troeven om je leven in de stad zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Aangename buren rondom zijn allemaal eigenaar. De gemeenschappelijke delen zijn nog af te werken naar wens.

Verkoop zonder makelaar.

Get in touch