Kot for rent

590€ + 120€ per month

15 square meters

Immoweb code : 11473651
Immoweb code : 11473651

Overview

15 square meters livable space
Available date : 09/15/2024
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een bemeubelde studentenkamer in Leuven? Dan is residentie ANAYA de perfecte plek voor jou. Deze prachtig gerenoveerde residentie, gelegen in het hart van Leuven, biedt comfortabele en moderne kamers voor studenten.

Elke kamer in residentie ANAYA is volledig bemeubeld en voorzien van alle nodige voorzieningen, waardoor je je meteen thuis zult voelen. Of je nu studeert aan de KU Leuven, UC Leuven-Limburg of een andere onderwijsinstelling in de buurt, deze residentie biedt de ideale woonruimte voor jou.

De kamers in residentie ANAYA zijn onlangs gerenoveerd in 2021, waardoor ze voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van comfort en kwaliteit. Of je nu alleen wilt wonen of liever een kamer deelt met een medestudent, er zijn verschillende opties beschikbaar om aan jouw wensen te voldoen.

Daarnaast is residentie ANAYA gunstig gelegen nabij het openbaar vervoer, winkels, restaurants en andere voorzieningen, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor jouw studentenleven in Leuven. Of je nu wilt studeren, ontspannen of de stad wilt verkennen, alles is binnen handbereik.

Kortom, als je op zoek bent naar een comfortabele en moderne studentenkamer in Leuven, dan is residentie ANAYA de ideale keuze. Neem contact op met de verhuurder om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf de voordelen van wonen in deze prachtige residentie.

Get in touch