Kot for rent

21 square meters

Immoweb code : 20051987
Immoweb code : 20051987

Overview

1 bathroom
21 square meters livable space
Available date : 09/15/2024
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze lichtrijke studentenkamer is voorzien van een speelse indeling en van grote raampartijen tot op de grond. Via 2 van deze ramen krijgt u toegang tot het zeer aangename zonneterras. De kamer is ook uitgerust met meerdere praktische inmaakkasten waarin de student al zijn benodigdheden kan opbergen.

Voorts is de kamer volledig bemeubeld ( bureau met stoel, enkel bed en matras en kleerkast ) Het grote terras is volledig privatief. Hier kan men alleen of met vrienden de gehele dag van de zon genieten of gewoon even ontspannen tijdens het studeren. Tevens is de kamer voorzien van een privatieve badkamer, deze is uitgerust met een douche, toilet en lavabo met meubel.

Eveneens is er airco aanwezig.

De studentenkamer maakt deel uit van een studentenresidentie. Residentie “De Mes” is een leuk concept waarbij de nieuwe, moderne en actieve levensstijl van studenten centraal staat. Het gebouw werd in 2015 in kwaliteitsvolle en duurzame materialen opgetrokken. Het biedt een ongeëvenaard wooncomfort aan studenten die op zoek zijn naar een veilige en stimulerende leef-en studeeromgeving.

De residentie omvat 44 luxueuze studentenkamers. Er is een lift, een traphal, een studiekamer, 2 gemeenschappelijke keukens, gemeenschappelijke tuin en ondergrondse fietsenstalling aanwezig. Deze residentie heeft meerdere gemeenschappelijke ruimtes waardoor het een fijne plek is om de medebewoners beter te leren kennen!

Op wandelafstand van het station van Leuven, bushaltes, universiteiten en het

Get in touch