House for sale

385000€

4 bedrooms 182 square meters

Immoweb code : 20149539
Immoweb code : 20149539

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
182 square meters livable space
315 square meters of land

Description

Centraal gelegen gerenoveerde woning met 4 slaapkamers en...

Een van de vele troeven die deze woning te bieden heeft is de ligging. Zo is deze op een boogscheut verwijderd van de E17 en E34, waardoor u kan profiteren van een vlotte verbinding en toch kan genieten van een rustige omgeving. De woning beschikt over hoogrendementsbeglazing, rolluiken en zonnepanelen met een vermogen van 4,23 kWp. De radiatoren worden aangestuurd door een condenserende ketel op gas. 
Via de inkomhal betreden we de lichtrijke leefruimte (50m²) met hieraan de open- en uitgeruste keuken. Deze beschikt over een oven én microgolf, een warmtevak, vaatwasmachine, gasvuur, Amerikaanse ijskast en verschillende praktische inbouwkasten. Verschillende lichtkoepels en de veranda zorgen voor een enorm mooie lichtinval. Naast de keuken is er een wasruimte/stockageruimte voorzien en een apart toilet. Op de eerste verdieping vinden we de master bedroom (22m²) terug. Hiernaast is de uitgeruste badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele lavabo, toilet en grote douche. Op de tweede verdieping vinden we nog 3 slaapkamers (14m², 10m² en 10m²) terug voorzien van rolluiken. Ruime kelder aanwezig.
Een andere grote troef die de woning te bieden heeft is de aangelegde private tuin waar het gezellig vertoeven is. Daarnaast is er ook nog een zijpoortje voorzien voor de fietsen.
Ontdek samen met ons wat deze prachtige woning allemaal te bieden heeft en maak nu uw afspraak.

Renovation obligation: unknown

Get in touch