House for sale

* 549000€

4 bedrooms 192 square meters

Immoweb code : 20170523
Immoweb code : 20170523
*excluding taxes

Overview

4 bedrooms
192 square meters livable space

Description

Woning met vier slaapkamers, zonneterras en tuin

Deze schakelwoning van 192m² heeft op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet en berging uitkomende in de eet- en leefruimte met open keuken en een directe toegang naar de zuidgerichte tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers waarvan één mastersuite met inloopkast en en-suite badkamer. Op de tweede verdieping vindt u nog eens 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. De slaapkamer met zicht op de tuin heeft een rechtstreekse toegang naar het tweede zonneterras van 10 m² via het schuifraam. 

De woning is gelegen aan de rand van het dorpscentrum van Zwijnaarde in een kleinschalig project van zeven gezinswoningen. Aan de achterzijde bevindt zich een gemeenschappelijke tuin waar kinderen veilig kunnen spelen.
De woning voldoet aan de strengste energienormen met een E-peil van max 20, wat resulteert in een lage energierekening. Standaard is de woning uitgerust met PV-panelen, balansventilatie en een individuele warmtepomp met vloerverwarming. In de ondergrondse verdieping van het naastliggende appartementencomplex is er een bijhorende parkeerplaats met laadinfrastructuur voorzien.

Met de fiets of via de nabijgelegen bus- en tramhalte bent u snel in het centrum van Gent. Ook scholen, winkels en diensten zijn er nabij. De toegang tot de R4, E40 en E17 ligt op minder dan vijf minuten rijden. 

Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via [email protected] of 09 225 25 24.

Renovation obligation: unknown

This property is part of the project Rhodon

Get in touch