House for sale

299000€

3 bedrooms 164 square meters

Immoweb code : 20160500
Immoweb code : 20160500

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
164 square meters livable space
250 square meters of land

Description

Charmante woning met stadstuin en ruime garage in Zwalm

Contacteer Camille op 09 396 10 20 of via [email protected]
Dossierstukken en plannen steeds beschikbaar op onze website.
__
In het hart van Zwalm ligt deze prachtige gerenoveerde woning. Deze woning, met een perceeloppervlakte van 250 m² en een bewoonbare oppervlakte van 164 m², biedt alles wat u nodig heeft voor een aangename en zorgeloze levensstijl.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met gastentoilet. De ruime leefruimte, voorzien van een gezellige open haard, biedt voldoende ruimte. De gebruiksvriendelijke keuken is uitgerust met de nodige toestellen.
De woning beschikt over een dubbele garage, die een directe toegang biedt tot de stadstuin. Deze tuin, georiënteerd op het zuidoosten, is voorzien van twee terrassen. De garage biedt niet alleen plaats voor twee wagens, maar kan ook dienen als werkplaats, dankzij de ruime opzet en functionele indeling.
De woning is door de jaren heen grondig gerenoveerd, met belangrijke werken zoals een nieuwe bijbouw en algemene renovatie in 2008, de aanleg van de tuin en de plaatsing van de dubbele garage in 2019 en een volledig nieuw dak met Velux-ramen in 2021. Ook de centrale verwarmingsketel van Bosch is in 2021 geplaatst, waardoor de woning energiezuinig en comfortabel is.
De zolder, bereikbaar via een vaste trap, is volledig geïsoleerd en biedt de mogelijkheid om een grote vierde slaapkamer te creëren.
Als extra troef kan de woning bij interesse als opbrengsteigendom word...
Renovation obligation: no

Get in touch