House for sale

335000€

3 bedrooms 142 square meters

Immoweb code : 11480535
Immoweb code : 11480535

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
142 square meters livable space
538 square meters of land
Available date : 01/01/2025

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze gerenoveerde, instapklare woning dateert oorspronkelijk uit 1937 en bevindt zich langs de Zuidlaan in het centrum van het pittoreske dorp Munkzwalm. De goed onderhouden woning bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van winkels, scholen, het station, de post, een bakker, beenhouwer, ... Ook voor wie houdt van natuur en wandelen is de ligging uitstekend, om de hoek bevindt zich een uitgestrekt wandelpad langs de Zwalmbeek. het huis is voorzien van een aangename tuin met gezellig terras, 3 slaapkamers en voldoende bergruimte. Een groot pluspunt is de private doorgang naast het huis waardoor men onmiddellijk toegang heeft tot de tuin. Dé ideale starterswoning voor jonge gezinnen!
Indeling: gezellige open leefruimte en eetplaats, ruime halfopen keuken met geïnstalleerde toestellen, berging met voorzieningen wassen en drogen, toilet, er is verder nog een droge kelder.
Eerste verdieping: 1 zeer ruime slaapkamer met aansluitende dressing, badkamer met ligbad, douche, dubbel lavabomeubel en toilet.
Tweede verdieping: 2 leuke kinderkamers met ingebouwde kastruimte onder de schuine kant van het dak. Er is nog een geïsoleerde zolder, deze is louter voor stockage.
Er is een leuke tuin met terras, oriëntatie op het oosten, buitenberging. Op het einde van de tuin bevindt zich nog een extra terras met daarop een (te renoveren/af te breken) tuinberging. Voor de woning is er een autostaanplaats.
IDEALE STARTERSWONING MET LEUKE TUIN OP CENTRALE LIGGING MET EEN JUISTE PRIJS-KWALITEITV

Get in touch