House for sale

335000€

3 bedrooms 124 square meters

Immoweb code : 20152993
Immoweb code : 20152993

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
124 square meters livable space
455 square meters of land

Description

Instapklare Gelijkvloerse Woning in Bosrijk Zutendaal met...

Ontdek deze prachtig gelegen gelijkvloerse woning in het groene hart van Zutendaal, waar rust en natuur centraal staan. Deze goed onderhouden woning uit 1967 biedt niet alleen een comfortabele leefomgeving, maar ook moderne aanpassingen zoals dubbel glas, rolluiken en een geïsoleerd dak. Er is een regenwaterput die aangesloten is op het toilet. De woning is voorzien van een alarmsysteem en video-camera. 

Indeling en kenmerken

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime, lichte inkomhal. Vanuit de hal loopt u door naar de lichtrijke woon- en eetkamer, waar grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De warme parketvloer maakt dit geheel tot een ideale ruimte voor familiemomenten of om gasten te ontvangen.
De rustieke keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt alles wat u nodig heeft voor zowel dagelijks gebruik als culinaire hoogstandjes.

Slaapkamers en badkamer

Deze woning beschikt over drie ruime slaapkamers, allen afgewerkt met luxe parketvloeren, wat zorgt voor een warme uitstraling. De badkamer is voorzien van een comfortabel ligbad.

Extra ruimte en buitenleven

De woning biedt praktisch gezien alles wat u nodig heeft. Zo is er een volledige kelder, ideaal voor extra opslag of hobby’s, en een garage. Het perceel van meer dan 4 are 55 ca biedt voldoende buitenruimte, met als hoogtepunt het zuidwestelijk georiënteerde terras, perfect om te genieten van zonnige dagen of gezellige barbecues. De elektri...
Renovation obligation: no

Get in touch