House for sale

299000€

5 bedrooms 473 square meters

Immoweb code : 20225552
Immoweb code : 20225552

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
473 square meters livable space
1012 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. + Als u op onze eigen website (www.empresaconsult.be) naar deze woning doorklikt, vindt u alle info en een volledige 360° impressie! +

Aan de voet van de kerk van Budingen vinden we deze ruime dubbelwoonst met voormalige feestzaal.
Op wandelafstand vinden we een buurtwinkel, een bakkerij alsook de kleuter- en basisschool.
Dankzij de centrale ligging tussen Zoutleeuw, Linter en Geetbets zijn alle nodige voorzieningen vlot bereikbaar.
De oprit van de E314 ligt op minder dan 15km.

Nummer 40 is de linkse woning en omvat op het gelijkvloers een inkomhal, een ruime woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer.
Op de bovenverdieping zijn hier naast een grote nachthal, nog drie slaapkamers gelegen alsook de vaste trap naar de zolderverdieping. Deze biedt met ± 90m² nog mogelijkheden tot creatie van extra kamers.
Nummer 42 is de centrale woning waar alles kamers op het gelijkvloers gelegen zijn. Hier vinden we ook een woonkamer met eetkamer, aparte keuken, slaapkamer en badkamer terug.
De garage fungeert als doorgang van de woningen naar de voormalige feestzaal. Deze beschikt over een oppervlakte van ±180m² en kan diverse invullingen krijgen.

De tuin is zuidgeoriënteerd waardoor men de volledige dag geniet van de zon. Ze is volledig omheind met schutting en haag waardoor huisdieren hier volop kunnen spelen.

Get in touch