House for sale

269000€

3 bedrooms 180 square meters

Immoweb code : 11487302
Immoweb code : 11487302

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
180 square meters livable space
1046 square meters of land

Description

ZOTTEGEM - Woning op mooi perceel nabij centrum Zottegem

BEZOEKMOMENT WOENSDAG 3/07/2024 VAN 16u30 TOT 19u30 (enkel op afspraak!)

ZOTTEGEM - Deze deels te renoveren halfopen bebouwing vindt u vlakbij het centrum van Zottegem. De ligging van dit pand is bijzonder aantrekkelijk met scholen, horeca, banken, supermarkten en winkels in de directe omgeving. Daarnaast geniet deze woning van een heel goede bereikbaarheid door het openbaar vervoer, het treinstation en belangrijke invalswegen in de nabijheid.

Naar indeling toe bevindt zich op het gelijkvloers een inkomhal met toilet, een ruime leefruimte, een zithoek en een geïnstalleerde keuken met eetkamer. Verder is er ook nog een wasplaats. De bovenverdieping beschikt over een nachthal, drie slaapkamers (waarvan 1 met dressing) en een badkamer. De woning is ook nog voorzien van een kelder en een zolder.

Extra troeven zijn de mooie perceeloppervlakte van maar liefst 1.046m², de oprit die plaats biedt aan meerdere wagens en de ruime garage.

Naar comfort toe beschikt de woning reeds over dakisolatie, dubbele beglazing, centrale verwarming op stookolie,..

Kortom, bent u opzoek naar een deels te renoveren woning met 3 slaapkamers op een fantastische locatie op een mooi perceel? Maak dan snel uw afspraak op onze bezoekdag: 053/60.65.60

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper.

Get in touch