House for sale

358000€

4 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 11468592
Immoweb code : 11468592

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
170 square meters livable space
1350 square meters of land

Description

landelijk gelegen op bijna 14a, 4 slpk, label C

Sorry, there is no English translation. Split-levelwoning met 4 slaapkamers, landelijk gelegen op een groter perceel van 13 a 50 ca, net buiten het centrum van Okselaar (tussen Averbode en Engsbergen).
De woning werd reeds gedeeltelijk gerenoveerd. Zo werd het dak vernieuwd en geïsoleerd, waardoor op zolder een ruime 4e slaapkamer werd gecreëerd met mogelijkheid tot het inrichten van een dressing en bureel. Er werd een verwarmingsinstallatie op aardgas geïnstalleerd (met condensatieketel). Overal werden voorzetrolluiken geplaatst en de garagepoort werd vernieuwd (sectionaalpoort met afstandsbediening). Deze ingrepen resulteerden reeds in een energielabel C (geen renovatieverplichting!). Het spreekt voor zich dat verdere verbetering nog mogelijk is door het huidige dubbel glas te vervangen door hoogrendementsglas en door het integreren van groene energie (bvb. zonnepanelen). Mits een opfrisbeurt van de leefvertrekken, update van keuken en sanitair, en wat groene vingers, kan je van dit eigendom een echt pareltje van maken.
Indeling: op het gelijkvloers vinden we de inkomhal, keuken en aansluitend de living; op "level +0,5" zijn 3 slaapkamers en een vaste trap naar de ingerichte zolderverdieping (level +1) met de masterbedroom en dressing. Verder beschikt de woning (op level -0,5) over een inpandige garage, badkamer met ligbad, bergruimte met toegang tot de tuin. Voor het overige onderkelderd (veel bergruimte).
Kom het potentieel van deze woning ontdekken!
Documen

Get in touch