House for sale

299000€ Old Price €320,000

5 bedrooms 217 square meters

Immoweb code : 11463518
Immoweb code : 11463518

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
217 square meters livable space
160 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom bij deze prachtige woning, gelegen aan de Stationstraat 25 in Zelzate. Voor een vraagprijs van €299.000 biedt deze woning een unieke kans voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort.

De woning beschikt over maar liefst 5 ruime slaapkamers, perfect voor grote gezinnen of voor wie extra ruimte nodig heeft. Daarnaast is er een grote kelder, ideaal voor extra opslagruimte.

De keuken is recent vernieuwd en voorzien van moderne apparatuur, waardoor koken een waar genot wordt. De woning heeft een leuke stadstuin, waar u kunt genieten van ontspannende momenten in de buitenlucht.

Een extra troef is de aparte doorgang langs de straatkant die naar de tuin leidt. Dit is handig voor het binnenbrengen van vuilbakken, fietsen of tuinmateriaal zonder door de woning te hoeven gaan.

Gelegen in het hart van Zelzate, biedt deze woning de perfecte combinatie van een rustige woonomgeving en de nabijheid van alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze ruime en comfortabele woning. Neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter via 0474/70.83.53 voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

Get in touch