House for sale

469000€

3 bedrooms 136 square meters

Immoweb code : 20176893
Immoweb code : 20176893

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
136 square meters livable space
541 square meters of land
Available date : 04/01/2025

Description

Recent gebouwde halfopen woning te Lissewege.

Deze zeer recente en energiezuinige halfopen woning is gelegen in een rustige en groene buurt aan de grens Lissewege/Zuienkerke, met een centrale uitvalbasis naar Blankenberge, Zeebrugge, Knokke en Brugge toe.
Ze werd in 2020 gebouwd op een groot perceel van 541 m2 en werd zeer degelijk, tot in de puntjes afgewerkt zodat deze zonder enige bijkomende werken te betrekken valt.

Ze bestaat op het gelijkvloers uit een inkom met gastentoilet, een luchtige leefruimte met schuifraam naar de tuin en een open keuken met berging.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer met ligbad en inloopdouche en is er ook nog een apart toilet. Daarboven is er een ruime zolder met een raam, waarin dan nog een vierde kamer mogelijk is mits steken van een bijkomende trap.

In de grote ZO-gerichte tuin is het aangenaam vertoeven met zicht op het groen. Men beschikt er over twee terrassen waarvan er één overdekt is, een tuinhuis achteraan en een fietsenberging.

De woning is verder nog voorzien van ventilatiesysteem type D, zonnepanelen, regenwaterput, centrale verwarming, zonneschermen, ingewerkte vliegramen, …

Kortom een prachtig afgewerkte en perfect instapklare halfopen woning op een rustige ligging tussen de kust en Brugge.
 

Renovation obligation: no

Get in touch