House for sale

695000€

5 bedrooms 295 square meters

Immoweb code : 11483864
Immoweb code : 11483864

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
295 square meters livable space
11457 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op 5 km van de E19 en op een steenworp van de Nederlandse grens, situeert zich deze landelijk gelegen eigendom.

Achter de woning staat het stalgebouw, waar de mogelijkheid bestaat om 5 paardenboxen en een opslagruimte in te maken. Aanpalend aan het eigendom bevindt zich nog een ruime weide, voorzien van een schuilstal, voor paarden of andere dieren.

In de ruime tuin is het heerlijk vertoeven op het terras aan de vijver of in het zwembad. Via de grote schuifdeur aan het terras kom je binnen in de open leefruimte en de keuken. Het gelijkvloers bestaat verder nog uit een slaapkamer, wasplaats, bureau/speelkamer met een aparte ingang, toilet en berging.

Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, waarvan 2 met dressing. De slaapkamer met vide biedt toegang tot de zolder die momenteel wordt gebruikt als opslagplaats. Op deze verdieping is er tevens een luxueuze badkamer uitgerust met douchebad, inloopdouche en een toilet.

De woning is voorzien van dubbele beglazing. In de keuken is er zelfs hoog rendementsglas aanwezig. Verder is er in de woning overal internet en is de woning uitgerust met een alarm met meldkamer.

Voor wie een ruime woning zoekt en paarden of andere dieren aan huis wenst te houden, is dit de ideale locatie!

Interesse? Contacteer Dirk Van Ostaeyen via [email protected] of via 0474 400 100.

Get in touch