House for sale

299000€

5 bedrooms 212 square meters

Immoweb code : 20038299
Immoweb code : 20038299

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
212 square meters livable space
526 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze fameuze woning in Petegem, nabij de dorpskern, biedt veel mogelijkheden voor de toekomst. Het huis is instapklaar, top onderhouden en heeft een nieuwe sanitaire installatie met een condenserende ketel, evenals zonnepanelen. Het huidige EPC is nog gebaseerd op de situatie vóór bepaalde werken, maar het isoleren van het dak of de zoldervloer zou voldoende moeten zijn om minstens een EPC-D te halen. Nog enkele belangrijke pluspunten: voldoende parkeerruimte, grote garage van 50 m² en twee grote handige bergingen met 38 m², leuke tuin met groot terras en omheind hoekje voor enkele diertjes.

Indeling gelijkvloers: Inkomhal met ruim bezoekerstoilet, grote leefruimte met zithoek, grote keuken met leuk zicht op het terras en de tuin langs het grote raam. Berging/wasplaats met toegang tot de verdieping. Enorme veranda die uitgeeft op het terras.

Eerste verdieping: traphal, 5 nette slaapkamers en een grote badkamer.

Er is een grote zolder met 63 m² bruikbare vloeroppervlakte, mogelijk in te richten. Toffe tuin met terras in blauwe steen, klinkers, bijgebouw met twee grote bergingen, enorme garage/werkplaats, een grasperk en een zone voor diertjes. Ook beschikt deze woning over een handige kelder.

Twijfel niet en neem contact op met Jonathan op 0479 10 79 69 of mail naar [email protected] voor een bezoek!

Get in touch