House for sale

399500€

3 bedrooms 132 square meters

Immoweb code : 20170376
Immoweb code : 20170376

Overview

3 bedrooms
132 square meters livable space
290 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Wieze Kerkhofstraat - Lot 4

Verhuis nog dit jaar naar uw nieuwe energiezuinige BEN-woning! 

In de provincie Oost-Vlaanderen, tussen Aalst en Dendermonde bouwt Sibomat vlakbij de dorpskern een nieuw project met energiezuinige BEN-woningen. 
Deze omgeving zal ongetwijfeld in de smaak vallen voor mensen die op zoek zijn naar een rustige ligging. Tien minuten verder bent u in het bruisende stadscentrum van Dendermonde of Aalst. 

Via de N47 rijdt u binnendoor naar Brussel en vermijd u de ochtendspits op de E40. Aan de andere kant rijd u 30 minuten naar de E17. 
Zowel kinderdagverblijf, als kleuter-, basis- en middelbare school liggen op max 2km. 

Tijdloze moderne architectuur, all-in keukenbudget, 3 kamers inclusief laminaat parket, uitermate energiezuinig met warmtepomp & zonnepanelen. Ruimtes die groot aanvoelen, dankzij een goed uitgekiend plan. 
Volledig ingerichte woning inclusief keuken, sanitair, … en volledige buitenaanleg : omheining, oprit, voorbereiding terras, gazon aanleg.  De woning is volledig geschilderd. 

Bij aankoop van deze energiezuinig woning  met een E-peil E13 betaalt u de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing. Dat betekent 5 jaar lang belastingsvrij wonen.

Sibomat heeft veruit de snelste en meest duurzame bouwmethode in België. Bij Sibomat zijn wij trouwens al meer dan 40 jaar koploper met ruim 8.000 realisaties op ons palmares. We realiseren ook uw woning met hoge kwaliteit, precisie en dit in een heel korte tijdspanne. 

Heeft u bouwplanne...
Renovation obligation: unknown

Get in touch