House for sale

* 430000€

3 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 20272302
Immoweb code : 20272302
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
170 square meters livable space
368 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze prachtige, energiezuinige halfopen nieuwbouwwoning (E-peil E20) is gelegen op een toplocatie in een groene omgeving in Wiekevorst, regio Heist-op-den-Berg.

Op wandelafstand vindt u tal van lokale eet- en drinkgelegenheden, winkels en scholen, en is er een vlotte verbinding met het openbaar vervoer.

De BEN-woning wordt volledig afgewerkt en standaard uitgerust met een warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem en zonnepanelen. Bovendien heeft u de mogelijkheid om zelf de afwerking van de keuken, badkamer, vloeren en laminaat te kiezen volgens het lastenboek.
Via de inkomhal met gastentoilet komen we de woning binnen. De ruime leefruimte biedt plaats voor een gezellige zithoeken een aparte eetplaats, met uitzicht op de tuin. De open keuken is standaard uitgerust met alle essentiële toestellen.
Op de eerste verdieping geeft de nachthal toegang tot drie slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. Deze is uitgerust met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo.
Daarnaast is de zolderverdieping bereikbaar via een vaste trap. Deze zal standaard niet worden voorzien van vloerafwerking. De zolderruimte kan worden ingericht als extra slaapkamer, bureau ruimte, hobbyruimte, speelkamer, ... .

Deze woning zal nog gebouwd worden.

This property is part of the project De Loecht

Get in touch