House for sale

459000€

4 bedrooms

Immoweb code : 20195377
Immoweb code : 20195377

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
794 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In het charmante Wichelen, op een prachtig perceel van 7a94ca en met alle voorzieningen binnen handbereik, vinden we deze stijlvolle halfopen bebouwing. De woning onderging in 2012 een volledige renovatie en is sindsdien steeds met de nodige zorg onderhouden.

De term "volledige renovatie" is hier geen loze belofte: werkelijk alles werd van A tot Z vernieuwd volgens de regels der kunst. Naast het verhogen van het wooncomfort, werd er ook veel aandacht besteed aan energiezuinigheid, wat resulteert in een uitstekende EPC-score.

Op het gelijkvloers tref je een uitnodigende inkomhal, een praktische bureelruimte, een ruime open leefruimte met eetplaats, een volledig uitgeruste halfopen keuken, een apart toilet, en een moderne badkamer met inloopdouche.

De eerste verdieping biedt drie ruime slaapkamers, een handige inloopdressing, en een tweede apart toilet. In de master bedroom zijn de nodige aansluitingen reeds voorzien voor een eventuele tweede badkamer. De zolderverdieping is momenteel ingericht als kinderslaapkamer.

De buitenruimte is eveneens een troef van deze woning. Naast een groot terras, is er een prachtig aangelegde tuin waar je in alle rust kunt genieten. Ook qua parkeermogelijkheden kom je hier niets tekort: de woning beschikt over een ruime oprit, een garage én een carport.

Overtuigd of twijfel je nog? Plan in beide gevallen zeker een afspraak in om de woning te bezichtigen en laat je overtuigen door deze volledig gerenoveerde woonst.
Voor alle info en het…

Get in touch